Blogger Widget

onsdag den 12. november 2014

Myreskær og Jeppe Beldring

På lørdag, d. 15. november, varmer Myreskær op for Christian Hjelm i Lille Vega. I den anledning har Myre Knudsen fundet det betimeligt, at lave den første officielle video. Der ligger flere uautoriserede bidder med Myreskær med rimelig lyd på nettet. Her får man dog for første gang, ’Lad det ligge’, råt for usødet, med den cool hammondsolo, som Heinzz fra Wonderland lagde på, da indspilningen egentlig var afsluttet. Der er stadig ikke sat en udgivelsesdato for Myreskærs debutalbum, ’Umiddelbart Banal’.



Samme aften, som Myreskær spiller support for Hjelm, holder Jeppe Beldring releasefest for debutskiven, ’Natten Mellem Søndag Og Mandag’. Det sker på Zeppelin Bar på Vesterbros Torv, kl. 20.00. I juli lavede jeg et interview med Beldring. Det var en hed sommereftermiddag, jeg havde lige mødt ham og kendte intet til hans musik, hvilket vores samtale bærer en kende præg af:


Sidenhen har jeg hørt hele pladen. Her titelnummeret, som enhver der har lønarbejde mandag morgen formentlig kan nikke genkendende til:


Jeg håber at få Jeppe Beldring på besøg i Mod Strømmen på den anden side af nytår. Billedet er iøvrigt coveret til ’Natten Mellem Søndag Og Mandag'.

Ingen kommentarer: