Blogger Widget

tirsdag den 13. maj 2014

“I'll Never Get On Stage With That Man Again”


Overskriften er tillagt Phil Everly, da han banede sig vej til sit omklædningsrum, efter at have smadret sin guitar mod scenegulvet i en forlystelsespark i Californien i 1973. Bægeret var fuldt. Eller rettere sagt tomt. Don Everly havde før koncerten bællet så mange margaritaer, at han ikke kunne huske teksterne til sine egne sange. Forud var gået flere år med gnidninger mellem The Everly Brothers.

Et par uger tidligere var brødrene røget i totteren på hinanden under generalprøven på deres fælles engagement med Nancy Sinatra i Sahara Hotel & Casino i Las Vegas. Efter håndgemænget, skal de efter sigende, have råbt og skreget så meget efter Nancy Sinatra, at hun skrækslagen forlod scenen.

Om det kun var mange års tourliv, der lå bag slagmålet, skal jeg ikke kunne sige. Men jeg har en mistanke om, at Don og Phil Everly var allergiske overfor alt det Las Vegas stod for. Året før havde de indspillet Don Everlys ’I'm Tired Of Singing My Song in Las Vegas’, der i den grad var udtryk for alle deres frustrationer over at blive fanget i at optræde til de endeløse gigs og synge de samme gamle træffere, om og om og igen og igen for et købestærkt, forstokket publikum:


Ingen kommentarer: