Blogger Widget

søndag den 25. september 2011

Prime Time Probation i Mod Strømmen

Duoen Prime Time Probation debutplade ’X-Dreams’, har været længe undervejs. Flere af sangene daterer sig tilbage til dengang halvfjerdserne blev til firserne. Ikke hermed sagt, at albummet lukker sig inde i en tidslomme. Alt er nyindspillet. Om end det kunne være interessant at høre, hvordan numrene lød, før der gik for meget tjald og lal og lir i den. For det var i bogstavelig forstand, hvad der skete for d’herrer, Jan Deciderius og Poul Møller.

I 2007 genoptog de samarbejdet, efter de hver især havde spillet med så forskellige acts som Natasja, Stig Møller, Karen Mukupa, MC Clemens og Al og Kuku Agami m.v. for Møllers vedkommende, mens Deciderius har slået folderne i bl.a. Strejfer, Quote – Unquote og Mental Midget.

’X-Dreams’ er langt hen ad vejen adult-rock, som Jeff Tweedy fra Wilco ville have formuleret det. Inspirationerne er mange. Der er evidente referencer til tresserne. Ligesom, jeg også mener, at høre et par af halvfjerdserne skæve og excentriske sangskrivere, dukke op fra tid til anden. Dertil kommer det regulære og smittende pophåndværk, der undertiden endog hviler på jamaicanske rytmer.

Lyt med torsdag, d. 29. september, mellem kl. 18-20 (98.9 FM / 98.8 Hybrid)

Ingen kommentarer: