Blogger Widget

lørdag den 9. april 2011

Moonless i Mod Strømmen

Doom eller stoner? Undertegnede kender ikke den fintmærkende forskel? Kan det have noget med tempoet at gøre? Termerne følger under alle omstændigheder kvartetten Moonless, som består af musikere, der også har slået deres folder i The Village Idiot, No Hope For The Kids og Gorilla Angreb. Fælles har de en svaghed for den tungere og mere udsyrede del af rockmusikken fra begyndelsen af halvfjerdserne.

Moonlees udsendte sidste år ’The Bastard In Me-Demo’, som fik en god modtagelse. Debutpladen er på trapperne og mon ikke vi kommer til at høre en skæring eller flere fra den, når bandet kommer forbi radioprogrammet Mod Strømmen på torsdag. Der er også rig mulighed for, at komme ud at se bandet live i den nærmeste fremtid. Skærtorsdag spiller det til Gutter Light i KB 18 i Kødbyen. Torsdagen efter, altså d. 28. april, gæster det Bakken, der ligeledes ligger i Kødbyen.

Før det gælder det imidlertid Mod Strømmen. Vi glæder os. Lyt med torsdag, d. 14. april, mellem kl. 18-20 (98.9 FM / 98.8 Hybrid).

Ingen kommentarer: