Blogger Widget

søndag den 31. oktober 2010

Dragontears i Mod Strømmen

I morgen udkommer Dragontears sidste album. 'Turn On Tune In Fuck Off!!' lukker den trilogi, der begyndte med '2000 Micrograms From Home' fra 2007 og som året efter blev fulgt op af 'Tambourine Freak Machine'. Hvor man på de to første, har hørt væsensforskelle fra Lorenzo Woodrose hjertebarn, Baby Woodrose, er det som om, at fire ud af den nye pladens seks tracks med småjusteringer, kunne have fundet vej til en Woodrose-plade. Om det er det, bandet har taget konsekvensen af, står for så vidt eller i hvert fald indtil næste torsdag, hen i det uvisse for denne signatur?

Ellers bliver det interessant at finde ud af, hvor mange mand orkesteret med den ubestemte størrelse stiller med, og om de er ligeså bedøvende ligeglade med at høre sig selv, som Baby Woodrose var da det besøgte Mod Strømmen?

Bad Afro gør en smule stads af 'Turn On Tune In Fuck Off!!' i morgen aften, kl. 20, på Café Svejk, Smallegade 31, Frederiksberg. På torsdag, d. 4. november, gælder det Mod Strømmen. Stil ind mellem kl. 18-20 på 98.9 FM / 98.8 Hybrid.

5 kommentarer:

Martin Petersen sagde ...

- Får i ikke smidt udsendelsen op i en vis fart?

HHS sagde ...

Hej Martin,

Indtil vi finder på en bedre løsning, kan du finde programmet her

http://rapidshare.com/files/429179234/1_Dragontears.mp3

HH

Martin Petersen sagde ...

Tak!

Martin Petersen sagde ...

Hjem-is :o)

HHS sagde ...

Den er sikker hver torsdag mellem kl. 18-20 :-)