Blogger Widget

onsdag den 17. februar 2010

Nonprofit. Tro mod sædvanen.

I morgen aften, kl. sådan ca. 20.00, spiller De Efterladte, som er lig med Peter H. Olesen og Michael Lund, i Løve's BogCafé, Toves Galleri, Vesterbrogade 97b / Matthæusgade 46, København V. Lur denne bloggerkugle, om det ikke er Olesen, der har forfattet denne lille appetitvækker:

”Er en du kender gået fra dig. Er den sidste bus kørt? Vi kender også til tab og savn. Vi har repertoiret. Vi spiller for bænkevarmere, for de efterladte, de ydmyge og de oversete. Du er ikke alene.”

Et andet sted i byen går den danske countrytrio, The Haunted Brothers, på scenen. Det sker på Loppen, som support for det amerikanske rockabilly-speedball-one-man-band, Joe Buck Yourself. Navnet Joe Buck, vækker måske genklang hos enkelte, hvis man nævner Th 'Legendary Shack Shakers. Indfind dig, kl. 21.00.

Fredag er dagen, hvor Nikolaj Vilhelm Tell & The Tea Company’s og Syreregns minitour ’Fly With Us’, igen kommer forbi København. Det er ligeledes her, at ordet nonprofit, der bliver brugt i overskriften, og som muligvis også kan passe på de andre bandanbefalinger, træder ind i billedet, idet de spiller på Café Zusammen, hvis overskud ”går ubeskåret til arbejdet med sårbare børn og unge”. Ergo, endnu en anledning til at dukke op på H.C. Ørstedsvej 47, Frederiksberg, kl. 21.00.

1 kommentar:

オテモヤン sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.