Blogger Widget

mandag den 8. oktober 2007

Weekendrapport

Undertegnede skylder lige, at fortælle hvilke valg der blev truffet, efter torsdagens indlæg ‘What to do’.

Torsdag: FC København - RC Lens på tv.

Fredag: Fortovsfernisering foran 'Kontoret for Undergrundsanliggenders' lokaler på Christianshavn. Frem til 18. november, kan man døgnet rundt i butiksruden, se tekst og tegninger fra forfatteren Kamilla Hega Holst og billedkunstneren Jasper Sebastian Stürups børnebog 'Frilona'. Og det er så også, at tage munden for fuld, da Stürups illustrationer ikke kom med i den endelige udgave, fordi forlaget fandt, at de var for makabre.

Et sted, man kan nyde Stürups streg, er i Nicolaj Stochholms kommende digtsamling, den første i syv år, men så indeholder den også 50 styk. Den kommer til at hedde 'Aldrig Mere', og står til udgivelse på Gyldendal i november. Lad os nu se.

Lørdag: Tony Scherr i Plan B. Til trods for, at aftenen begyndte kaotisk for arrangøren Jazz Club Loco, blev facit en meget fin koncert, der lå et sted mellem Neil Young anno 'Everybody Knows This Is Nowhere' og Howie Gelb i det eksperimenterende og improviserende hjørne. Den brogede del af aftenen, bestod bl.a. i, at bandet ikke var tilfreds med den indkvartering, det havde fået. Sidste års topskud fra kolonihaven formidlede dog omstændighederne lidt. Natten mellem søndag og mandag blev der booket hotel. Dertil kom, at koncerten var annonceret til kl. 23.00, men først begyndte kl. 00.30, da der var tekniske problemer.

Når det er sagt, var det noget af en line-up Tony Scherr havde medbragt. Scherr har selv spillet med Willie Nelson, Norah Jones, Bill Frisell mv., ligesom han bidrager på danske Moritz/Hørslev Projektets 'Så Er Det Sagt'. Visse vil også nikke genkendende til hans nummer ’Saramento’, som Feist har indspillet med titlen 'Lonely Lonely'. Bag trommerne sad Anton Fier, der var med i The Lounge Lizards og i en tidlig version af The Feelies. Han har ligeledes spillet med The Voidoids, Pere Ubu, Bill Laswell og så var han konstruktøren bag The Golden Palominos. Gennem årene er det blevet til mange pladeindspilninger med navne, som Bob Mould, Laurie Anderson, Yoko Ono, John Zorn, Arto Lindsay og Herbie Hancock. Til at betjene den opretstående bas, havde Scherr taget Rob Jost med, som bl.a. spiller med Imogen Heap.

Søndag: Gl. Holtegaard. 'En Lystrejse Gennem Skulpturens Forunderlige Verden - Con Amore Bjørn Nørgaard'.

Ingen kommentarer: